OSHINKO  WEGE

plastry marynowanej rzepy z dresingiem „goma”

+
15,00 

KIM CHI  WEGE

kiszone warzywa na ostro w stylu koreańskim

+
15,00 

WAKAME  WEGE

sałatka z wodorostów z ogórkiem i marchwią podana z dressingiem „goma”

+
15,00 

SPRING ROLL  WEGE

świeże warzywa zawijane w papier ryżowy, podane z sosem „SU”

+
15,00 

EDAMAME  WEGE

gotowane strączki soi posypane sezamem i solą

+
22,00 

GYOZA  

smażone pierożki Gyoza z farszem warzywnym podane z pikantnym dipem

+
24,00 

EBI TEMPURA  

krewetki w tempurze podane z sosem sweet chilli

+
24,00 36,00 

EBI FRY  

krewetki w panierce panko podane z pikantnym dressingiem

+
24,00 36,00 

SAKE TATAR  

tatar z łososia podany z avocado i kawiorem

+
44,00 

MAGURO TATAR  

tatar z tuńczyka podany z siekanym avocado oraz kawiorem

+
44,00 

TORI NO KARAGE  

chrupiące kawałki kurczaka z pikantnym dressingiem

+
23,00